Omgeving

De omgeving in het Hart van Brabant

In wat voor omgeving ligt de camping?
Naast natuurlijk de Efteling en de Beekse Bergen zijn er ook schitterende natuurgebieden op loop- en fietsafstand te bezoeken. Le-Silence grenst direct aan het mooie landgoed Huis ter Heide met onder andere haar loslopende grazende hooglanders en tal van mooie zangvogels. Vanuit natuurgebied Huis ter Heide kan in een moeite door een bezoek worden gebracht aan Plan Lobelia. 400ha natte heide en vennen. Een mooi contrast met daarnaast ook het nationaal park de Loonse en Drunense duinen. Dit gebied bestaat daarentegen uit ruim 4000ha veelal droge vlakte en zandverstuivingen.

Tips en adviezen over de omgeving? 
In de receptieruimte kunt u door middel van het ‘plan uw route’ systeem zelf uw fiets– of wandelroute plannen en samenstellen. Uiteraard zijn er ook routebeschrijvingen van diverse routes verkrijgbaar. Het is vrijwel onmogelijk om alle mooie plekjes en routes uit de omgeving te vermelden, maar trots als we zijn op de omgeving, vertellen we u dat graag! Wilt u alvast een voorproefje over wat er zoal te doen is in de  omgeving, kijk dan op onze bezienswaardigheden pagina.

Mocht je met meerdere familieleden of vrienden een leuke activiteit zoeken in de omgeving, geef dit gerust aan, we denken graag met u mee!