De Efteling

Overnachten op fietsafstand van de Efteling 

Kamperen en (na)genieten
Op de camping nog even genieten van een heerlijk dagje Efteling? Lekker onthaasten voor of na een gezellig dagje Droomvlucht, Vliegende Hollander en Sprookjesbos. Misschien zelfs ook een kijkje nemen bij de show van Ravelijn? Verblijf op onze comfortcamping op fietsafstand van het park en verleng die mooie dag met een aangenaam verblijf.

We zijn een prima uitvalsbasis voor een (meerdaags) bezoek aan de Efteling in Kaatsheuvel. Met de ruime plaatsen en uitgebreide voorzieningen op het kampeerveld ontbreekt het aan niets. Zelfs bij de sanitaire voorzieningen is aan de details gedacht.  
Rustig overnachten met de camper, tent of caravan. In de ochtend een ontbijtje en daarna met de fiets via de Efteling golfbanen en een randje Bosrijk, sta je binnen 15 minuten bij de ingang van de Efteling.

Meerdaags bezoek aan onze camping?
Naast de Efteling heeft de omgeving nog veel meer leuks te bieden voor kinderen. Denk aan een hutten bouwen in de duinen en struinen door het losse zand? Of even van de Roestelberg afrennen (of rollen voor de echter durfhals onder ons…).
Lekker zwemmen in een natuurwater of zwembad, of spetteren bij een waterattractie? Er zijn nog vele mogelijkheden, kijk daarvoor ook eens op onze Bezienswaardigheden pagina.

Kinderen kamperen voor maar €5,- p.k.p.n. op onze camping!

  • Inspiratie nodig voor een langer verblijf? Kijk eens op onze bezienswaardigheden pagina of vraag er naar, we informeren u graag.