De Camping

De camping heeft 16 royale standplaatsen van ca 200m2 per plaats uitgerust met water toe- en afvoer, 10A stroomvoorziening een CAI-aansluiting en WIFI. Aansluitend aan het kampeerveld is er sinds 2017 een jeu de boules baan, aangekleed met een mooie een waterpoel. Daarnaast zijn er inpandige luxe sanitaire voorzieningen en is er een was– en droogautomaat aanwezig.  De douches zijn voorzien van een thermostaatkraan.

In de receptieruimte kunt u door middel van het ‘plan uw route’ systeem zelf uw fiets- en/of wandelroute samenstellen. Op verzoek zijn er ook fiets– en wandelroutes verkrijgbaar. Voor de lezers onder ons zijn er voldoende boeken, tijdschriften en ander leesvoer beschikbaar zodat u zich hier geen moment hoeft te vervelen.

Wij zijn in 2018 weer geopend van 1 april tot en met 31 oktober. U kunt echter jaarrond contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of een kijkje op de camping, wij heten u van harte welkom!

Wij zijn een VEKABO aangesloten camping en voldoen aan alle daarvoor gestelde eisen.
“Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier, bent u bij ons aan het juiste adres.”  (bron: www.vekabo.nl)

Plattegrond Camping
KampeerreglementLogo als JPG bestand (klein) 276LOGO ACSI TzG3y9e6LOGO campingpas