De Camping

De camping heeft 16 royale comfortplaatsen van ca 200m2 per plaats uitgerust met water toe- én afvoer, 10A stroomvoorziening, CAI-aansluiting en goede WIFI over het gehele veld. Aansluitend aan het kampeerveld is er sinds 2017 een jeu de boules baan, aangekleed met een mooie natuurlijke waterpoel. Daarnaast zijn er inpandige luxe sanitaire voorzieningen en is er een was– en droogautomaat aanwezig.  De douches zijn voorzien van een thermostaatkraan én we zorgen voor toiletpapier, handzeep en handdoekjes.

In de receptieruimte kunt u door middel van de overzichtskaarten en het ‘plan uw route’ systeem zelf uw fiets- en/of wandelroute samenstellen. We vertellen u natuurlijk ook graag zelf over de omgeving en mooie fiets– en wandelroutes. Voor de lezers onder ons zijn er voldoende boeken, tijdschriften en ander leesvoer beschikbaar zodat u zich hier geen moment hoeft te vervelen.

Wij zijn in 2019 weer geopend van 30 maart tot en met 02 november. U kunt echter jaarrond contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of een kijkje op de camping. Mocht je met meerdere familieleden of vrienden nog een leuke activiteit zoeken in de omgeving, geef dit gerust aan, we denken graag met u mee! 

Wij zijn een VEKABO aangesloten camping en voldoen aan alle daarvoor gestelde eisen.
“Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier, bent u bij ons aan het juiste adres.”  (bron: www.vekabo.nl)

 

Plattegrond Camping
Kampeerreglement
VEKABO Leveringsvoorwaarden
Logo als JPG bestand (klein) 276LOGO ACSI TzG3y9e6LOGO campingpas